Bayşanslı 10 Çevrimsiz İade

Bayşanslı sitesinde yayınlanan Bayşanslı %20 Çevrimsiz Yatırım ve %10 Çevrimsiz İade ile ilgili tüm bilgilere bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

HEMEN BONUSU AL


Bayşanslı %20 Çevrimsiz Yatırım ve %10 Çevrimsiz İade Şartları

Bayşanslı, online bahis sektöründe hizmet veren köklü bir platformdur. Bayşanslı’nın sunduğu birçok avantajdan birisi de %20 Çevrimsiz Yatırım ve %10 Çevrimsiz İade kampanyasıdır.

Kampanya Şartları

Bu kampanyadan yararlanmak için öncelikle Bayşanslı’ya üye olmanız gerekmekte. Daha sonra yapacağınız yatırımlarda promosyon kodunu kullanarak kampanyadan faydalanabilirsiniz. Kampanya kodunu kullanarak yatırım yaptıktan sonra çevrim şartsız %20 yatırım bonusu hemen hesabınıza eklenir. Ayrıca, net zararınız olduğunda önceki gün yaptığınız yatırımın %10’u hesabınıza çevrimsiz olarak geri yatırılır.

Nasıl Alınır?

Bayşanslı’nın web sitesine giriş yaparak, ana sayfada bulunan kampanya butonuna tıklamanız yeterlidir. Karşınıza çıkan sayfada kampanya kodunu göreceksiniz. Kampanya kodunu not ederek, hesabınıza para yatırma işlemi yaparken kullanmanız gerekecektir.

Nasıl Kullanılır?

Yaptığınız para yatırma işleminde kampanya kodunu kullanarak %20 çevrimsiz yatırım bonusunu alabilirsiniz. Bonus miktarının çekilebilmesi için belirli bir çevrim şartı yoktur. Hemen kullanılabilir. Ayrıca, gün içerisinde yaşadığınız kayıpların toplamının 50 TL ve üzerinde olması durumunda bir sonraki gün hesabınıza %10 çevrimsiz iade otomatik şekilde yatırılmaktadır.

Sonuç Olarak

Bayşanslı’nın %20 Çevrimsiz Yatırım ve %10 Çevrimsiz İade kampanyası yalnızca kendi üyeleri için geçerlidir. Kampanyadan yararlanmak için web sitesine üye olmanız ve kampanya kodunu kullanarak yatırım yapmanız gerekmektedir. Kampanya şartları oldukça basittir ve bonusları hemen kullanabilirsiniz. Bu sayede, Bayşanslı’nın sunduğu avantajlı tekliflerden birisi olan bu kampanyadan faydalanarak kazançlarınızı artırabilirsiniz.

Çevrim Şartsız Bonuslar
Yorum (0)
Yorum Ekle
Kapat X
Kapat X
Kapat X
Kapat X